Вакцинација грађана умјесто на Бањалучком велесајму у објекту МЗ Петрићевац

Г.С.
Вакцинација грађана умјесто на Бањалучком велесајму у објекту МЗ Петрићевац

БАЊАЛУКА - Градски штаб за ванредне ситуације у Бањалуци одржао је данас сједницу, током које је размотрио тренутну епидемиолошку ситуацију.

"Имајући у виду да је ситуација и даље неповољна, Штаб је констатовао да је вакцинација кључна у борби против епидемије, те су и овом приликом позвани сви суграђани да се вакцинишу", саопштено је из Градске управе.

Уз вакцинацију, како је наглашено, кључно је и поштовање епидемиолошких мјера односно ношење заштитне маске и држање физичке дистанце.

"Штаб је и донио закључак да комунална полиција и градска инспекција појачају контроле поштовања епидемиолошких мјера у угоститељским објектима, тржним центрима, маркетима и другим јавним објектима", додаје се у саопштењу.

Један од закључака Градског штаба односи се на измјену локације главног вакциналног пункта, који ће од наредног мјесеца умјесто у хали Бањалучког велесајма бити организован у новоизграђеном објекту мјесне заједнице на Петрићевцу.

"Штаб ће наставити пратити ситуацију у Бањој Луци, као и одлуке Републичког штаба за ванредне ситуације", закључује се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана