Вакцинација без пријаве у Бањалуци првом и бустер дозом и наредне седмице

Срна
Вакцинација без пријаве у Бањалуци првом и бустер дозом и наредне седмице

БАЊАЛУКА - У бањалучком насељу Петрићевац и наредне седмице биће организована вакцинација првом и бустер дозом, без претходне пријаве, речено је Срни у Дому здравља Бањалука.

На пункту за вакцинацију у објекту мјесне заједнице грађани се у понедјељак, 31. јануара, могу вакцинисати од 9.00 до 16.00 часова првом и бустер дозом “спутњик ве” и “синофарм” вакцина.

Првог дана фебруара биће омогућена вакцинација првом и бустер дозом “фајзер” вакцине од 9.30 до 16.00 часова, а у петак, 4. фебруара од 9.00 до 16.00 часова.

Из Дома здравља су најавили да је у уторак, сриједу и суботу, 2, 3. и 5. фебруара, планирана ревакцинација на том пункту, а грађани ће телефонским путем бити обавијештени о термину.

Вакцинација ће наредне седмице бити организована и у амбулантама породичне медицине па ће се тако грађани у понедјељак, 31. јануара, моћи вакцинисати у породичним амбулантама Шарговац, Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај и Лауш, а првог дана фебруара у амбулантама породичне медицине Врбања, Залужани, Мишин Хан и Лазарево.

Заинтересовани се у сриједу, 2. фебруара, могу вакцинисати у амбулантама породичне медицине Старчевица два, Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац и Обилићево, у четвртак, 3. фебруара, у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак, 4. фебруара, у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и у Борику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана