Уређен спортски терен код дворане “Обилићево”

Срна
Уређен спортски терен код дворане “Обилићево”

“ОБИЛИЋЕВО”БАЊАЛУКА - Постављена је нова кошаркашка табла и обруч, те покошена трава око спортског терена код дворане “Обилићево” у Бањалуци, на иницијативу предсједника бањалучке Скупштине града Зорана Талића, којем су млади из тог насеља рекли да је на том игралишту поломљен обруч.

 “Драго ми је да уређујемо терен у насељу гдје сам одрастао и играо баскет са пријатељима и комшијама из насеља. Уређујемо спортски терен и плажу како би све било спремно за угоднији боравак и дружење наших суграђана”, рекао је Талић.

Он је истакао да је највећи поклон Бањалуци здрава омладина која се бави спортом и да је ово мали допринос њима да могу да наставе да се баве спортом и здравим животом.

Акцији се уз Талића одазвао и дугогодишњи кошаркашки тренер Бојан Божић, који је изразио задовољство што може да помогне да идеја младих буде спроведена у дјело јер је и сам одрастао на овим спортским теренима, саопштено је из бањалучке Градске управе.

“Цијели живот сам у кошарци. Као тренер мислим да много значи када видите да млади желе да се баве спортом и уреде своје насеље. Нема боље ствари од бављења спортом, а ко воли да игра кошарку и баскет зна да је овај терен уз Врбас - кошаркашки рај на земљи”, рекао је Божић.

Средњошколац и мјештанин Мјесне заједнице Обилићево Јован Татић, који свакодневно проводи своје вријеме на том спортском терену, рекао је да је санација тог популарног игралишта од изузетног значаја, не само за оне који ту живе, већ и за све Бањалучане.

“Мени и мојим другарима ово заиста много значи јер овдје свакодневно проводимо вријеме. То није било могуће у посљедње вријеме јер је прије нешто од више мјесец и по дана тај кош поломљен. Из тог разлога желим да захвалим господину Талићу што се одазвао нашем позиву да нам санира овај кош. Ово је један од најљепших терена у Бањалуци јер играти баскет уз Врбас је нешто најљепше”, рекао је Татић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана