Уочи празника: Донација из Mozzartа за јавну кухињу „Мозаик пријатељства”

Mozzart
Уочи празника: Донација из Mozzartа за јавну кухињу „Мозаик пријатељства”

Стигли прехрамбено-хигијенски пакети за социјално угрожене

Кроз своју друштвено одговорну мисију, компанија Mozzart годинама пружа подршку социјално угроженим грађанима широм наше земље. Њихова помоћ, кроз бројне донације, до сада је стигла на адресе јавних кухиња и удружења која се баве пружањем подршке грађанима којима је то најпотребније. Пакете основних животних намирница овог пута донирали су јавној кухињи „Мозаик пријатељства” и тиме њиховим корисницима уљепшали предстојећи Васкрс.

Хвала компанији Mozzart што нас се опет сјетила, посебно у ово празнично вријеме. Ово није први пут да нам донирају намирнице, а то нам пуно значи јер је помоћ за наше кориснике увијек потребна. Хвала им и на овој донацији, као и на подршци у континуитету каже предсједник Удружења „Мозаик пријатељства”, Мирослав Субашић.

 

 

У „Мозаику пријатељства” припреме од 600 до 800 оброка дневно, а викендима чак до 1.200, када врше и доставе на адресе корисника који, због старости или болести, нису у могућности да самостално дођу по храну. У својим евиденцијама имају око 1.700 људи који по оброк долазе свакодневно или повремено.

Како би им бар мало уљепшали Васкршње празнике, из компаније Mozzart су им послали пакете основних прехрамбених и хигијенских производа. Чланови овог Удружења већ су подијелили пакете грађанима, а поводом Васкрса за све кориснике припремају свечани ручак у суботу. Циљ им је кажу да ниједан становник Бањалуке не буде гладан, а посебно у празнично вријеме када им спремају богатију трпезу.

Њихову племениту мисију одавно су препознали у компанији Mozzart, па су им се придружили у друштвено одговорном раду кроз донације јавној кухињи и спонзорства њихових хуманитарних турнира.  

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана