Убудуће асфалтним путем до Дојчиновића

В. П.
Убудуће асфалтним путем до Дојчиновића

Бањалука - Асфалтиран је локални пут за Дојчиновиће у мјесној заједници Драгочај, у дужини од 250 метара а завршетак радова, озваничио је у понедјељак навече градоначелник Игор Радојичић.

- За асфалтирање тог пута издвојено је 21.000 КМ а радови су изведени у оквиру реконструкције локалних и некатегорисаних путева - рекли су у Градској управи.

Напоменули су да је осим овог путног правца у овој години исти радови изведени и на локалним путевима Долине - Шкорина кућа, Осоје - Марковићи - Петковићи, дионица у Бронзаном Мајдану, Вученовићи - Чубриловићи - Стара црква, Рачићи - Макивићи, Прњавор - Петровићи, Основна школа Обровац - Босанчићи, Јанковићи - гробље, Рекавице један - Малчићи - Јакићи - Велики Рачићи те пут за Верић поље, за Дурбића брдо (Житомислићка), за Брковиће, Копрене као дионица у Радосавској.

- Према овогодишњем плану је још преостало асфалтирање  на путном правцу Ковачевићи-Вукелићи-Сарачица и на Горановом путу - казали су у Градској управи. 

Додали да је за поменуте радове ангажовано "МГ Минд" те да је из буџета града издвојено  376.145 КМ.

Лани је за те намјене, кроз програм заједничке комуналне потрошње, потрошено 738.363 КМ. Тај новац је искоришћен за  асфалтирање 34 путна правца. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана