У току реконструкција локалних путева

И. П.
У току реконструкција локалних путева

Бањалука - У реконструкцију локалних путева град ће уложити 738.000 КМ, а у току су радови на дионицама Бронзани Мајдан - Стојановићи, Основна школа у Босанчићима, у Пискавици, Јосиповићима, Јекића пут и Златиборска улица. У току је и израда тротоара у Поткозарју.

- Радови су већ завршени на путним правцима: Невесињска, Житомислићка, Јовићи - Кременовићи - Јошикова вода, Сарачица - Драгојевићи, пут за Митровиће на Сарачици, Станивуковићи у Бистрици и Телићи - Стјепановићи - рекли су у Одјељењу за комуналне и стамбене послове и послове саобраћаја Градске управе.

Овогодишњим програмом заједничке комуналне потрошње планирана је реконструкција локалних и некатегорисаних путева на правцима: Рацуне - Девићи - Градина - Пејићи, наставак пута Стражбеница, Илијаши - Ушићи, Макивићи - Ђуричићи, пут за Милошевиће, пут према Босанчићима, Крчмарски пут, Удовичићи - Моцоњска школа, Мишићи - Јанковићи, пут за Милаковиће, Сутурлија - Нинковићи, Бијели пут - Поповићи - Трубајићи, пут за Илиће, Мали Рачићи - Грбићи, Пијесак - Трубајаћи, наставак за Шукале, заселак Вучићи, Врховци - Верића поље, дио Пискавица - Костићи те пут према гробљу у Рамићима.

Радове изводи предузеће "Грађење Ђурић", а рок за завршетак свих радова је 120 дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана