У центру Бањалуке измјена у режиму одвијања саобраћаја

ГС
У центру Бањалуке измјена у режиму одвијања саобраћаја

У Бањалуци ће данас у времену од 17.00 до 21.00 час, бити обустављен саобраћај у Улици краља Петра И Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Марије Бурсаћ, за потребе организовања културно-умјетничког програма и дефилеа кочија поводом прославе Духова.

"Дефиле кочија и коњанике биће уприличен у периоду од 17.30 до 21.00 час улицама Бање Луке од Нове пијаце до Саборног храма Христа Спаситеља и то улицама Браће Подгорника, Браће Пиштељић, Булевар српске војске, Триве Амелице, Др Младена Стојановића, Краља Петра И Карађорђевића. Од Храма дефиле се враћа улицама Краља Петра И Карађорђевића, Милана Тепића, Видовданска, Првог крајишког корпуса, Олимпијских побједника, Др Младена Стојановића, Триве Амелице, Булевар српске војске, Браће Пиштељић и Браће Подгорника до Нове пијаце", наводе из Одјељења за саобраћај и путеве.

За вријеме дефилеа биће омогућена полицијска пратња.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја, на линијама јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра И Карађорђевића, дио од Булевара цара Душана до Алеја Светог Саве, биће извршено преусмјеравање аутобуса у Булевар цара Душана, те улице Книнска, Видовданска, Вука Караџића и даље постојећом трасом.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја, регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица Министарство унутрашњих послова Републике Српске.

Из ресорног Одјељења моле све учеснике у саобраћају на опрез и разумјевање, преносе Независне.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана