Свети Никола дарује путнике у аутобусима

Ј. П.
Свети Никола дарује путнике у аутобусима

Бањалука - Најмлађи суграђани који се буду возили "Аутопревозовим" аутобусима 19. децембра на Никољдан, имаће прилику да осјете празнични дух возећи се са Светим Николом који ће дијелити поклоне. Биће то традиционални поклон "Аутопревозова" за своју крсну славу Светог Николу.

- Аутобус у којем ће Свети Никола да дијели поклоне кренуће са Нове аутобуске станице у 9.35 часова. Најприје ће да дарује путнике на линији број десет која иде до Обилићева. У десет часова Свети Никола ће прећи у аутобус број 17 а поклоне ће добити они који се буду превозили из Обилићева до Нове болнице - рекао је директор предузећа "Аутопревоз" Дејан Мијић.

У 10.30 часова Свети Никола полази аутобусом до старе аутобуске станице.

- Радост даривања  потом ће да осјете путници у аутобусу 13 А  за Барловце који ће кренути из града у 10.40 часова. У финишу свог путешествија Свети Никола ће у 11.20 ићи натраг до старе аутобуске станице, а у 12 часова завршиће свој пут и даривање путника - додао је Мијић.

Истакао је да је слава овог предузећа Свети Никола, познат и као заштитник возача и морепловаца, коју ће такође обиљежити

- Ми ћемо 18. децембра у 10 часова организовати и пријем за чланове породица наших погинулих радника. Сви заједно са свештеницима истог дана у 11 часова одржаћемо парастос за наше пале борце  код споменика у кругу предузећа - казао је Мијић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана