Стижу веспе из цијеле Европе

Н. Б.
Стижу веспе из цијеле Европе

Бањалука - Стари и елегантни италијански мотоцикли "веспа" продефиловаће градом у суботу на петом међународном "Веспа рафтинг сусрету" који ће окупити 120 власника ових двоточкаша из цијеле Европе.

Организатор смотре је Веспа клуб Бањалука а тродневно дружење почело је у петак када су у град домаћин стигли  бројни гости.

- Стигле су "веспе" из Русије, Мађарске, Италије, земаља окружења и других европских држава. Окупљање власника "веспи" предвиђено је у суботу у девет часова код "Медицинске електронике". Сат касније кренућемо на Бањ брдо. Касније ће се спустити до ронилачког клуба "Бук" гдје ће промијенити превозно средство и прећи у чамце за рафтинг, а имаће опцију и да се возе дајак чамцима, што  је новина ове године - рекао је менаџер "Веспа клуба" Бањалука, Драган Јованић.

Субота вече и недјеља резервисане су за одмор и забаву учесника смотре.

- Гостима ћемо приредити вечеру, додијелићемо захвалнице и признања, након чега слиједи клупска свирка. У недјељу се растајемо послије доручка - казао је Јованић.

"Веспа клуб" Бањалука основан је 2012. године, а већ 2013. су организовали и први сусрет старих двоточкаша, који је одмах прерастао локални карактер. Ове године наступли су на бројним окупљањима љубитеља "веспи" у региону а очекује их и смотра у Ровињу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана