Стара аутобуска ускоро у функцији: Погледајте колике ће бити цијене паркинга

ГС
Foto: Бл Портал

БАЊАЛУКА - Током преуређивања паркинга на старој аутобуској станици у центру Бањалуке постављени су наплатни апарати, рампе, кућице, а исцртане су и нове линије и нови асфалт.

Паркинг је спреман за аутомобиле, али је још увијек празан, а требало би да од сљедеће седмице буде у функцији, преноси БЛ Портал.  

Да је све спремно потврдио је и директор "Аутопревоза" Сладомир Ђурић, који каже да се чека још само потпис уговора са Градском управом.

"Ево још увијек са Градом нисмо потписали уговор. Очекујемо данас или сутра потпис, евентуално до краја седмице, а онда би вјероватно сљедеће седмице почели са радом", истиче Ђурић и додаје да ће оператери који постављају комплетан систем наплате са радовима бити готови до краја ове недјеље.

Након потписа уговора, биће позната и цијена паркинга, али Ђурић тврди да ће све бити у складу са постојећим цјеновником паркинга у Бањалуци.

“Тренутно усаглашавамо цијене, оне ће бити у складу са постојећим цијенама у граду. Дакле, ако је прва зона онда је сат двије марке, а ако је друга зона сат је марка”, наглашава наш саговорник.

Прије затварања паркинга на старој аутобуској станици, он се водио као друга зона на којој је, након поскупљења, сат паркинга коштао марку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана