Славко Грбић: Могуће да будем кандидат СДС-а за градоначелника Бањалуке

ГС
Славко Грбић: Могуће да будем кандидат СДС-а за градоначелника Бањалуке

БАЊАЛУКА - Опозиционе партије ће у Бањалуци имати заједничког кандидата за градоначелника, али још још није одлучено да ли ће то бити кандидат ПДП-а или СДС-а, изјавио је предсједник Градског одбора СДС-а Славко Грбић.

Гостујући у емисији "1 на 1" АТВ-а, Грбић је нагласио да је у оптицају више кандидата, између осталих и он сам, а на приједлог Извршног одбора СДС-а.

- Да, и ја сам кандидат - казао је Грбић и додао да ће, у сваком случају, одлука о опозиционом кандидату бити врло брзо доносена.

Грбић је изразио очекивање да ће СДС на предстојећим изборима у Бањалуци остварити добар резултат, истичући да је у посљедњих годину дошло до консолидације односа унутар Градског одбора након што су их у ранијем периоду, због поремећених односа унутар странке, напустила двојица од укупно три одборника колико су имали у бањалучкој скупштини.

Он је нагласио да су без обзира на то изузетно задовољни радом Александра Петковића, јединог преосталог одборника СДС-а, истичући да он представља  перјаницу опозиције у градској скупштини.

Посланик ПДП-а Драшко Станивуковић објавио је у петак да ће сутра, 5. јула, бити објелодањено ко ће бити кандидат опозиције истичући да "није важно да ли ће то бити он или Јелена Тривић", која, такође, важи за једног од кандидата.

Кандидат владајуће коалиције предвођене СНСД-ом, поново ће бити актуелни градоначелник из СНСД-а Игор Радојичић, чију је кандидатуру подржало 10 политичких партија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана