“Сајам запошљавања БЛ2019”: У понуди више од 200 радних мјеста

Илијана Божић
“Сајам запошљавања БЛ2019”: У понуди више од 200 радних мјеста

Бањалука - Градска развојна агенција, у сарадњи са Одјељењем за локални економски развој и стратешко планирање и бањалучком филијалом Завода за запошљавање, организује “Сајам запошљавања БЛ2019”, који ће бити одржан 16. октобра у дворани “Центар”.

Сајам, који ће окупити више од 50 излагача и понудити више од 200 радних мјеста, биће одржан у термину од 10 до 18 часова. На сајму ће учествовати привредници из информационих технологија, металске индустрије, дрвопрерађивачке, прехрамбене, грађевинарства, те индустрије текстила, коже и обуће.

На сајму ће учествовати и агенције за посредовање при запошљавању, образовне институције, установе за преквалификацију и доквалификацију, представници банкарског сектора и остали. У фокусу сајма биће промоција културне и креативне индустрије.

- Посјетиоци ће моћи да присуствују панелима из области креативних и културних индустрија, да открију прилике за развој самосталних бизниса, да чују приче о брендирању, те науче како да од хобија направе бизнис - навели су организатори.

Пријаве се могу слати на мејл [email protected] i [email protected], као и на телефон 051/433-460.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана