Сајам туризма окупља 150 излагача: Љетовање по жељи уз ексклузивне попусте

Срна
Сајам туризма окупља 150 излагача: Љетовање по жељи уз ексклузивне попусте

БАЊАЛУКА - Четврти међународни сајам туризма са више од 150 директних излагача биће одржан у Бањалуци од од 1. до 3. марта, речено је у бањалучкој Туристичкој организацији.

Координатор Четвртог међународног сајма туризма Бранка Бранковић истакла је да је акценат стављен на бањски туризам, те да ће бити пуно представника бања из региона.

Она је навела да ће на сајму учествовати и излагачи из Турске, Грчке и да ће сајам дати још већи значај Бањалуци као туристичком мјесту.

Град партнер овогодишњег сајма у Бањалуци је Херцег Нови, који ће у град на Врбасу донијети делиције и гастрономску и винску понуду.

Бранковићева је рекла да ће званично отварање сајма бити у петак, 1. марта, у 13 часова у дворани “Центар”.

Према њеним ријечима, улаз на сајам током три сајамска дана од 10 до 18 часова биће бесплатан, а за посјетиоце су припремљена изненађења - наградне игре са поклон путовањима, специјални сајамски попусти, дегустације делиција са различитих поднебља.

Госте сајма ће, како је навела, забављати трубачки оркестар из Гуче.

Бранковићева је навела да ће посјетиоци добити прилику да себи приуште љетовање по жељи уз ексклузивне попусте.

Она је рекла да је овај догађај оплемењен презентацијом заједничког пројекта “Од поља до стола” на штанду ученика Угоститељско-туристичке и Пољопривредне школе и Удружења послодаваца угоститељства и туризма ХОРЕК-а који ће приказати кулинарско умијеће, домаће производе из своје радиности, уз могућност дегустације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана