"Run&Мore Weekend": Прољеће је - сви у Бањалуку!

Г.С.
"Run&Мore Weekend": Прољеће је - сви у Бањалуку!

Прољеће је. Адреналинска авантура за све патике и патикице на тркачким стазама незаустављиво долази. Седми "Run&Мore Weekend" фестивал поново ће (1. и 2. јуна) ујединити спорт и забаву, елитне тркаче и оне који плесним корацима прелазе стазе смијеха, музике и боја. Искуство каже - Бањалуку мораш да удахнеш пуним плућима!

Ове године полумаратонска трка на званично најбржој стази у Босни и Херцеговини слави десети рођендан. Трчаћемо до најбољег резултата на сату или до одличне забаве. Негдје између старта и циља освојићемо можда и понеки жуљ. Тек толико да се подсјетимо да свака медаља има и лице и наличје. Награде ће добити сви - од искусних спортиста с олимпијском нормом за Париз до најмлађих учесника с првим корацима на стази.

ЗАШТО #ijatrcimbanjaluku??

Бамбини Маратон, School Run, 5k Team Run, 10к и 21к на зеленим, равним, брзим и прозрачним стазама. Сертификат AIMSA-а. Новчане награде најбрже тркачице и тркаче, несвакидашње медаље и рођендански поклони изненађења на јубиларном, десетом RMC Бањалука полумаратону. Плус поклон града за најбржу и најбржег из Бањалуке... Десетине волонтера, окрепне станице, мотивациона музика, енергичне Бањалучанке за инспиративну фестивалску атмосферу... Сваки корак прилика за радост трчања и помјерање властитих граница.

Експлозија забаве и боја!

Спакујте и своје бијеле мајице за урнебесну Color Fun Run и не заборавите да ово није обична трка - ово је празник боја, смијеха, музике  и најлуђе забаве. Заборављамо на устаљене обрасце и препуштамо се плесу по шареним облацима. Сваки корак постаје прилика за авантуру, а свака стаза позорница за невјероватне перформансе. Мијењамо правила игре, окрећемо свијет наопачке и постајемо омиљени догађај у календару бањалучких радости. Бирамо само јарке и веселе боје. Бојиш се?

Важно!

Настављамо његовати филантропски карактер трка. Сваки учесник, од „7 до 77", добиће прилику да, у складу с могућностима, подржи развој спортске културе међу генерацијама које расту загледане у паметне телефоне. А чим подигну поглед са екрана - ето живота. Имамо посебно осмишљена такмичења за наше мале тркаче и будуће шампионе. Да стаза буде њихово игралиште, а побједа развијање тимског духа, другарства и здравих навика, које ће освојити негдје између старта и циља. Неће изостати ни поклони спонзора.

Јединственом фестивалском концепту у Европи  живот је удахнуо Бањалучанин Горан Ћорић, с тркачким искуством Бостона, Њујорка, Лондона…

  • Регрутујемо нову војску младих атлетичара који ће, надам се, освајати наше стазе у БиХ, али и покушати да стигну до највећих свјетских такмичења. Симболично је и мјесто гдје их окупљамо. Наша интерна, шаљива парола је "гдје Ђоковић стаде, ти продужи!" Рекордан број основаца и средњошколаца на стартној линији испред АТП Центра у Бањалуци најбоља је потврда да заједно са својим тимом нисам на странпутици. Напротив. Године рада резултирале су популаризацијом здравих навика међу новим генерацијама. – каже Ћорић.

Буди дио тима који покреће! Пријави се!

Трчаћемо, смијаћемо се, сударати, падати, пружати руке једни другима, ширити добру енергију и спортски дух. Поведите и навијаче! "Run&Мore Weekend" навија и за оне који никада нису потрчали. У прелијепом окружењу града богате историје, културе и зелених површина, нећете пронаћи само спортски изазов, већ и прилику за сјајан ноћни  провод уз концерте на отвореном, ћевап свих ћевапа, освјежење из најискусније пиваре у БиХ и свјетски познати  рафтинг кањоном Врбаса уз пјенушаве слапове и букове, који доживљај претачу од идиличног мира до врхунског узбуђења.

Ове године, као и претходних, имамо подршку наших традиционалних спонзора и пријатеља фестивала.

Нека свако од нас буде зрно које покреће лавину промјена и глас који надахњује друге. "Run&Мore Weekend" није међу такмичарима. Ми желимо да и ти побједиш.  

Видимо се у Бањалуци!

Спортски поздрав,  

Run and More Community

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана