Резервације за најлуђу ноћ до 100 марака

Невена Бунић
Резервације за најлуђу ноћ до 100 марака

Бањалука - За дочек Нове, 2017. године љубитељи добре забаве и провода ће за резервације у угоститељским објектима морати да издвоје од 20 до 100 КМ.

Иако је до најлуђе ноћи преостало 35 дана, у већини ресторана на подручју града почела је права јагма за мјеста. Многи не желе да ризикују и да пред 31. децембар траже мјеста за дочек Нове године па су већ сада одабрали и друштво и угоститељски објекат за прославу.

У ресторану "Стара Ада" кажу да је до сада више од половине мјеста резервисано.

- Цијена резервације је 100 КМ по особи и укључује неограничену конзумацију хране и пића. За музички угођај биће задужена надолазећа звијезда из Србије Љупка Стевић. Велики број наших гостију су људи из иностранства и региона, нарочито из Хрватске и Словеније - рекао је менаџер у овом ресторану Миленко Максимовић.

По истој цијени љубитељи староградске музике моћи ће да резервишу столицу у ресторану "Мала Скадарлија".

- Имамо у понуди и резервацију од 70 КМ за такозване шанк столове. Тек смо почели са издавањем резервација, али очекујемо да ће сва мјеста бити заузета до краја децембра - рекли су у овом ресторану.

У елитном ресторану "Президент" у хотелу "Босна" кажу да су тек недавно одредили понуду за Нову годину.

- Све се изда у другој половини децембра. Тако је у посљедњих неколико година, резервишу два-три дана прије 31. децембра. Што се тиче хране, имаћемо богат мени уз поздравно пиће. За музички угођај побринуће се бенд "Има дана" - рекли су у "Президенту".

Млађа популација моћи ће да бира у мноштву кафића и клубова. У клубу "Драма" цијена резервације за прославу уз живу музику за даме износи 30, а за мушкарце 40 КМ.

- Већ од почетка новембра људи се распитују и до сада смо издали отприлике 20 одсто мјеста. У цијену од 20 КМ је укључено пиће и богата меза, а госте ће забављати ди-џеј - рекли су у кафићу "Хармонија".

И љубитељи рок музике моћи ће уживати у пабу "Мек Тајер" у коме ће наступати бенд "Барбарела".

- Половином децембра крећемо са продајом карата. Заинтересованост је велика и то ће засигурно бити најбоља рок журка за новогодишњу ноћ - рекли су у "Мек Тајеру".

Онима који се не одлуче за прославу у неком од домаћих угоститељских објеката преостаје забава под ведрим небом на Тргу Крајине или у кућној атмосфери. Сигурно да није мали број и оних који ће 2017. дочекати у неком од зимских центара или градова у региону или Европи.

Неодлучни

Велики број грађана још није одлучио гдје ће дочекати 2017. годину.

- Знам да су резервације већ пуштене у продају, али још нисам одлучио гдје ћу славити. У сваком случају, и ако се не одлучим до 31. децембра, сигурно ће и тада у доста кафића улаз бити слободан - рекао је Бањалучанин Бојан Ковачевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана