Радојичић: Превирање међу одборницима још није завршено

Срна
Радојичић: Превирање међу одборницима још није завршено

Бањалука - Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић оцијенио је да у Скупштини града има још доста превирања када је ријеч о одборничким клубовима и мандатима те да тај процес још није завршен.

"Моја дужност као градоначелника јесте да комуницирам са свима, без обзира на њихову страначку припадност, те је сваки добар приједлог добродошао", рекао је Радојичић новинарима.


Коментаришући нову одборничку групу, коју су формирали одборник СДС–а у Скупштини Бањалуке Предраг Вулин и његов страначки колега Љубо Нинковић, Радојичић је истакао да са њима, као и са свим другим одборницима, има добру и коректну комуникацију.

Он је рекао да са њима није разговарао о евентуалним новим ангажманима након што је објављено да високи функционер СДС–а Огњен Тадић формира нову странку те додао да ће бити прилике за то.

"Они су и до сада дјеловали квалитетно и конструктивно и надам се да ће и даље радити тако", рекао је Радојичић.

Одборник СДС-а у Скупштини града Бањалука Предраг Вулин рекао је данас да је са страначким колегом Љубом Нинковићем формирао одборничку групу Народни одборници да би што ефикасније заступали интересе грађана који су их бирали, нагласивши да то не значи да су напустили СДС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана