Путнике у Бањалуци превози 35 нових фијата 500 Л

Јасмина Перишић
Путнике у Бањалуци превози 35 нових фијата 500 Л

Бањалука - "Патрол такси" представио је у суботу увече 35 нових возила марке "фијат 500 Л", којим ће убудуће превозити путнике на жељена одредишта.

Пред бројном публиком најсавременији модел новог возила представљен је у централној градској улици Краља Петра Првог Карађорђевића. Због тога је саобраћај у том дијелу града био затворен од 19 до 22.30 часова. Након коктела и презентације нове флоте, организована је промотивна вожња за грађане.

Директор "Патрол таксија" Борис Томић је истакао да је ријеч о великом пројекту те да су осим аутомобила промовисане и нове униформе за возаче.

- Поносни смо што након четири године постојања промовишемо нашу нову флоту. Ријеч је о аутомобилима са бензинским моторима, који имају 120 коњских снага и фабрички гасни систем. Изузетно су безбједни и комфорни, а цијена наших услуга ће остати иста, јер нећемо иши на штету клијената. Претходна флота била су возила јапанског произвођача "Тојота" која су повучена са градских улица - рекао је Томић.

Нагласио је да грађани већ неколико мјесеци и путем комуникацијског система "вајбер" могу да позову "Патрол такси".

- Новитет су и "вајбер" позив и порука, која добро дође клијентима који се налазе на неком бучном мјесту па не могу да причају. Чим пошаљу поруку, добију повратну информацију када возило стиже на њихову адресу, уз линк путем којег могу да прате његов долазак - објаснио је Томић.

Возач "Патрол таксија" Славиша Вучић каже да је задовољство радити за фирму која много води рачуна о безбједности и удобности путника, али и цјелокупном имиџу.

- Сматрам да ће грађани бити задовољни новим возилима, јер пружају све потребно за квалитетну и безбједну вожњу. Управо због тога се наша фирма труди да увијек има нова возила на градским улицама. Ми возачи смо добили и нове униформе, по којима смо препознатљиви - рекао је Вучић.

У склопу представљања нових таксија промовисан је и нови тип аутомобила "алфа ромео ђулија".

Сједалице за дјецу

Борис Томић је нагласио да је циљ "Патрол таксија" пружање што квалитетније услуге те да су спремили и бројне новитете за све клијенте.

- Нове погодности које пружамо клијентима су дјечија сједалица, која се може наручити уз сваки позив, али и "зоо-кавез", за превоз кућних љубимаца. Од септембра ћемо пружати и услуге родитељима чију дјецу треба возити на бројне школске и ваннаставне активности - казао је Томић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана