За Дан града: Промоција домаћих производа испред "Крајишке куће"

Срна
За Дан града: Промоција домаћих производа испред "Крајишке куће"

БАЊАЛУКА- На платоу испред "Крајишке куће" у центру Бањалуке у четвртак, 22. априла, биће одржана изложба пољопривредних производа и прерађевина, домаће хране, делиција, ручних радова и рукотворина под називом "Плодови и дарови града Бањалуке – 2021. година".

Манифестацију организује Центар за развој пољопривреде и села Бањалука ради представљања и промоције пољопривредних произвођача и малих предузетника са подручја града, буђења свијести код локалног становништва о значају кориштења домаћих производа, као и пословног повезивања – ширења информација и знања, учвршћивања старих и успостављања нових пословних веза.

Из Центра су најавили да ће од 12.00 до 17.00 часова на 13 штандова бити изложени и представљени домаћи аутентични пољопривредни производи и ручни радови.

Посјетиоци ће имати прилику да пробају и купе своје омиљене производе и рукотворине по сниженим сајамским цијенама.

"На овај начин, домаћи пољопривредни произвођачи и мали произвођачи рукотворина ће дати свој допринос обиљежавању Дана града Бањалуке", навели су из Центра за развој пољопривреде и села.

Из Центра додају да је предвиђено да буду додијељене двије награде – за најљепше уређен штанд и за најбољу презентацију понуде штанда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана