„Фолклор из блока“ за градњу куће породици Гашић из Залужана

ГС
„Фолклор из блока“ за градњу куће породици Гашић из Залужана

Хуманитарна организација “Срби за Србе”, у сарадњи са Асоцијацијом бањалучких културно-умјетничких друштава, организовала је вечерас у Спортској дворани “Борик” манифестацију “Фолклор из блока” како би прикупила новац за куповину плаца на којем ће се саградити кућа за осмочлану породицу Гашић из Залужана.

Манифестацији је присуствовао и градоначелник Драшко Станивуковић, који је казао да се Град труди да максимално колико год може подржи сваку хуману причу, како средствима, тако и промоцијом таквих догађаја.

-Уз подршку грађана и институција вјерујем да ћемо и овај пут успјети и да ће породица Гашић добити свој дом – казао је он.

Овом приликом, захвалио је организацији „Србе за Србе“ што су први пут „Фолклор из блока“ организовали у Бањој Луци, те позвао све да искажу солидарност и да заједно помогнемо оне којима је тај помоћ најпотребнија.

Сви хуманисти ову акцију могу подржати и позивом на хуманитарни број 17763, (позиви важе из м:тел, БХ Телеком и ХТ Еронет мобилне и фиксне мреже, на који начин се донирају три КМ). Осим тога, новац се може уплатити на број рачуна: 5620128130024158 (са назнаком: За породицу Гашић), отворен код НЛБ Банка а.д. Бања Лука или путем донаторске платформе “Срби за Србе”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана