Припреме за новогодишње празнике: Изабрани извођачи програма „Бањалучка зима“

М. С.
Припреме за новогодишње празнике: Изабрани извођачи програма „Бањалучка зима“

БАЊАЛУКА - За реализацију програма у оквиру манифестације „Бањалучке зиме 2021/2022“ путем јавног позива изабрани су извођачи који су заједнички поднијели пријаву - самостални предузетник Бранко Вукмир и Градска развојна агенција, саопштили су из Градске управе.

- Ови извођачи реализоваће програм на Тргу Крајине, и то на простору уз хотел „Палас“ и улицу Краља Петра И Карађорђевића - за поставку клизалишта и пратећих садржаја и на простору између РК „Боска“ и Градске тржнице - за поставку забавног парка, као и у Парку „Петар Кочић“ (поплочане површине у парку) - за поставку угоститељских и забавних садржаја (кућице и пратећи садржаји за забаву, конзумацију и промоцију) - наведено је у одлуци о избору.

Град ће Градској развојној агенцији одобрити заузимање ових јавних површина без накнаде, а са изабраним извођачима програма ће закључити уговор којим ће ближе бити дефинисана међусобна права и обавезе.

Садржаји у оквиру „Бањалучке зиме“ могу се реализовати од 1. децембра 2021. до 30. јануара 2022. године.

Јавни позив за достављање приједлога пројеката/програма за манифестацију „Бањалучка зима 2021/2022“ био је отворен до 5. новембра, а могла су се пријавити сва заинтересована правна лица из земље и региона која су регистрована за обављање туристичке и угоститељско-трговинске дјелатности и/или организацију догађаја и промоцију.

Запримљене су пријаве три извођача, и то: „Центар за маркетиншки развој“, Удружење естрадних извођача, видео и фото радника „Квин естрада“ и „Ц1“ Бранко Вукмир с.п. и Градска развојна агенција.

На основу достављене документације, концепта програма и представљања пријављених понуђача, комисија је одлучила да је приједлог који је достављен од стране „С1“ Бранко Вукмир с.п. и Градске развојне агенције оптимално рјешење за избор и да се ова понуда по обухвату локација, квалитету концепта и приједлозима садржаја, као и по припремљеним и достављеним материјалима, издваја као најбоља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана