Пријављивање за Скупштину грађана до 14. децембра

Ј. К.
Пријављивање за Скупштину грађана до 14. децембра

БАЊАЛУКА - Грађани који су примили позивно писмо за учешће на првој Скупштини грађана могу да се пријаве најкасније до 14. децембра, у складу са упутством које је приложено, поручено је из Градске управе.

Наиме, у оквиру пројекта “Иновирање демократског учешћа на локалном нивоу”, који град Бањалука реализује у сарадњи са Савјетом Европе у протеклом периоду позивна писама достављена су на укупно 5.000 насумично одабраних адреса.

- До сада је више стотина грађана исказало интересовање да постану чланови прве Скупштине грађана у нашем граду и на тај начин дискутују о важним друштвеним темама те учествују у изради препорука које ће одражавати потребе и интересе свих грађана наше заједнице - казали су у Градској управи.

Додали су да ће Скупштину грађана чинити 35 учесника, а прво засједање на тему “Предузетништво и млади” требало би да буде одржано у фебруару наредне године. Циљ је да кроз ову важну тему буду отворене нове перспективе и размотрене идеје које ће допринијети унапређењу предузетништва у нашем граду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана