Представљен концепт Све јачи и јачи Борац

Д. П.
Представљен концепт Све јачи и јачи Борац

Бањалука - На донаторској вечери ФК Борац представљен је концепт "Све јачи и јачи Борац", у којем су изнесени амбициозни планови управе Бањалучана у наредном петогодишњем периоду.

Послије 20-минутног документарног филма "Историјске године ФК Борац", присутне су поздравили некадашњи директор Борца Томо Марић и садашњи предсједник УО клуба Дејан Кустурић, а потом је члан УО Дарко Милуновић презентовао петогодишњи план развоја и функционисања Борца.

- Планирамо да већ од 1. јула кренемо са продајом чланских карата, чија ће цијена бити 30 марака. Оне ће служити и као картице лојалности, односно биће укључене у систем "Лџонесс", па ће власници улазница куповином у више од 140 трговинских објеката одређеним постотком директно помагати Борцу. Планирано је и да се изведу одређени захвати на западној трибини. Дио реновираних ложа припашће и спонзорима, а један од пројеката је и изградња тренинг комплекса иза сјеверне трибине - рекао је Милуновић.

План је да се клуб експресно врати у Премијер лигу БиХ.

- Већ смо предузели све кораке да то и остваримо. По повратку у елиту, планирамо додатну стабилизацију клуба, а већ у сезони 2018/19. циљ Борца је освајање једног од прва три мјеста или Купа БиХ и наступ у Европи. У сезони 2019/20. Борац ће се укључити у борбу за сами врх и покушати да одигра најмање два кола на европској сцени, док у сезони 2020/21. Борац мора да јуриша на шампионску титулу - рекао је Милуновић, који је додао да ће од наредне такмичарске сезоне фудбалери Борца наступати у дресовима "Диадора".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана