Познат програм манифестације у Зеленом виру: Три дана спорта и фолклора

Ј. П.
Познат програм манифестације у Зеленом виру: Три дана спорта и фолклора

Бањалука - Манифестација "Културно-спортско љето Зелени вир" и ове године ће бити одржана од 27. до 29. јула у овом насељу, а посјетиоце очекује богат културно-спортски програм.

Организатори су припремили бројне садржаје као што су турнир у малом фудбалу, навлачење конопца, игре без граница на води, ревијална утакмица дјечака и дјевојчица као и дневна журка на плажи Зелени вир.

- Настојимо сваке године да ову манифестацију подигнемо на што виши ниво. Очекујемо учешће око 300 младих људи, али и велику посјету, каква је била и протеклих година. Наградни фонд ове манифестације је 3.000 КМ, а подијелићемо га учесницима који освоје прва мјеста у играма. Новина ове године је стара традиционална игра навлачење конопца која се полако заборавља на нашим просторима - рекао је предсједник Удружења омладинаца "Зелени вир" Милан Ћурлић.

Додаје да је прошле године у забавном дијелу програма учествовала Етно-група "Траг", док ће ове године наступити културно-умјетничка друштва.

- Од великог нам је значаја и подршка коју добијамо од одборника СНСД-а у Скупштини града Ненада Талића који ће и ове године као и претходне побједницима поклонити неке од награда и бити један од посјетилаца и спонзора наше манифестације - казао је Ћурлић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана