Посудили мазут за топле радијаторе

В. П.
Посудили мазут за топле радијаторе

Бањалука - Директор "Топлане" Мићо Миловановић рекао је јуче да су морали посудити мазут како би и даље били топли радијатори код њихових корисника.

Објаснио је да је мазут посуђен од двије бањалучке фирме, али није открио о којима је ријеч.

- У понедјељак нам је стигло 300 тона. До краја јучерашњег дана требало је да пристигне још 500 тона - рекао је Миловановић.

До потешкоћа у испоруци мазута дошло је због неслагања "Топлане" са добављачем, предузећем "Хигат". Информације да ће мазута бити довољно само за два дана изазвале су бурне реакције. Градски одбор СДС-а позвао је надлежне органе, Тужилаштво и МУП да хитно пречешљају све уговоре и ставке пословања у овој фирми. Сличне изјаве долазе и из Градског одбора ПДП-а чији предсједник Зоран Талић, између осталог, поручује да Главна служба за ревизију РС треба да прегледа финансијско пословање "Топлане". Коментаришући ове изјаве Миловановић је рекао да је спреман да поцијепа своју диплому доктора економских наука ако било ко у граду направи бољу анализу пословања неког предузећа у односу на извјештај о пословању "Топлане" за прошлу годину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана