Побједници турнира фудбала у пијеску Спартак и Земонси

И. П.
Побједници турнира фудбала у пијеску Спартак и Земонси

Бањалука - Мали фудбалери на пијеску су послије одгађања турнира због лоших временских прилика ипак дошли на своје. На такмичењу у оквиру Културно-спортске манифестације "Љето на Врбасу" наступило је 20 екипа, а дјечаци узраста од девет до 12 година показали су на плажи код Зеленог моста фудбалско знање. О томе свједоче одушевљење и аплаузи публике, која их је бодрила и посматрала два дана.

- Побједници такмичења у конкуренцији дјечака рођених 2006. и 2007. године је екипа Земонси. Друго мјесто припало је фудбалерима Младости, а треће Спартаку. Четврту позицију на турниру заузео је Фарма пром - рекла је Слађана Голић из Туристичке организације града Бањалука.

У конкуренцији играча рођених 2004. и 2005. године најбоља је била екипа Спартака, која је у финалу поразила ОФК Лауш, док су трећепласирани били фудбалери Младости.

- Презадовољни смо турниром. Највеће задовољство су осмијеси на лицима учесника. Мало нам је вријеме кварило планове, али и то смо успјешно пребродили - казала је Голићева.

Напомиње да ће награде најбољима бити уручене у недјељу.

- Одлучили смо да и онима који нису освојили медаље уручимо награде за фер плеј - казала је Голићева.

Истакла је да ће у оквиру манифестације од петка до недјеље на плажи код Зеленог моста бити одржана одбојка на пијеску за аматере, као и баскет за дјевојчице и дјечаке.

- У недјељу биће одржана традиционална "Котлићијада", као и трка дајака и кајака - рекла је Голићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана