Опљачкана Јавна кухиња "Оброк љубави" у Бањалуци

Г.С.
Опљачкана Јавна кухиња "Оброк љубави" у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Јавна кухиња "Оброк љубави" у Бањалуци била је током ноћи на мети вандала, саопштило је Удружење грађана "Мозаик пројатељства".

 Да је Јавна кухиња "Оброк љубави" опљачкана, потврдио је предсједник удружења "Мозаик пријатељства", Мирослав Субашић за ЕЛТА телевизију.

"Јутрос када смо дошли у кухињу да правимо оброке за наше суграђане, имали смо шта да видимо. Претпостављам да је 'Мозаик пријатељства' постао богатији од свих банки које стоје неопљачкане. За сада је причињена штета непозната", рекао је Субашић за Елту.

Удружење грађана "Мозаик пријатељства" саопштило је на Facebook страници да су јутрос приликом доласка на посао затекли обијена и полупана унутрасња врата, изваљене прозори. 

"Јавна кухиња која дневно нахрани више од 600 гладних уста је данас била принудјена да сав кухани оброк од 150 литара који је био припремљен за данасњу подјелу проспе", навели су из поменутог удружења у објави.

"Нисмо сигурни из којих је разлога ова провала учињена, а не желимо ни у ком случају да доведемо здравље наших корисника и због тога ће вриједне руке наших кухарица припремити нови оброк за данасњу подјелу", навели су на Facebookу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана