Од вечерас редукције воде у Крминама, Агином Селу и Рекавицама два

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- На локалном водоводу Гашића врело у бањалучким мјесним заједницама Крмине, Агино Село и Рекавице два вечерас се уводе редукције воде због енормно повећане потрошње усљед високе температуре ваздуха, саопштено је из "Водовода".

Редукција ће трајати вечерас од 21.00 час до 13.00 часова сутра, како би воду добиле мјесне заједнице Љубачево, Јаворани и Мемићи.

У бањалучким мјесним заједницама Борковићи и Доња Бистрица јутрос је уведена редукција у испоруци воде на локалном водоводу "Црно врело" због енормно повећане потрошње усљед високе температуре ваздуха.

Редукција је уведена јутрос у 8.00 часова и траје вечерас до 20.00 часова, како би воду добиле више зоне ових мјесних заједница, и то засеоци Регоде, Кременовићи и Бањци.

Редукција у испоруци воде на водоводу "Бањица" уведена је јутрос и у бањалучком насељу Кола - кракови Шућури и Мандићи, због енормно повећане потрошње усљед високе температуре ваздуха.

Редукција је уведена јутрос од 9.00 часова до 9.00 часова сутра, када би воду добила мјесна заједница Доња Кола и дио мјесне заједнице Рекавице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана