Од четвртка коридорски превоз у Бањалуци у три правца

Срна
Од четвртка коридорски превоз у Бањалуци у три правца

БАЊАЛУКА - У Бањалуци ће од четвртка, 26. марта, бити организован коридорски јавни превоз у три правца, рекао је начелник градског Одјељења за саобраћај и путеве Славиша Сандић.

Сандић је, након сједнице Штаба за ванредне ситуације у Бањалуци, појаснио да ће аутобуси саобраћати на досадашњим линијама број један, "17 А" и "17", прије свега у функцији превоза радника у здравству.

Он је навео да је ријеч о укупно осам полазака на ове три коридорске линије, од чега су четири у раним јутарњим часовима, три у послијеподневним и један непосредно пред полицијски час.

"Линија ж17ж убудуће ће саобраћати лијево из Крфске улице новоизграђеним источним транзитом, преко новог Зеленог моста, десно Козарском улицом преко Булевара цара Душана до Универзитетског клиничког центра Републике Српске", прецизирао је Сандић.

Он је апеловао да грађани што мање користе овај превоз ради смањења здравствених ризика, те да послодавци који запошљавају већи број радника у трговини и пекарама настоје организовати превоз својих радника уз предузимање свих мјера предострожности.

Сандић је истакао да овај превоз у потпуности финансира град Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана