Новоотворени Интегра хотел и ресторан краси срце Бањалуке

ГС
Новоотворени Интегра хотел и ресторан краси срце Бањалуке

БАЊА ЛУКА - У Бањалука је у суботу, 04. децембра 2021. године, уз пригодну свечаност отворен заиста јединствен Интегра хотел и ресторан, који поред хотела у Добоју и Требињу, представља трећи хотел у оквиру ланца Интегра хотела и ресторана.

Интегра хотел и ресторан је свечано отворен уз присуство многобројних званица, који су имали прилику да се упознају са комплетним садржајем хотела и попратних угоститељских објеката. Инвеститори су приликом отварања овог величанственог објекта изразили захвалност свим радницима, партнерима и присутним гостима који су омогућили остварење овог веома изазовног пројекта.

Изградњу објекта спроводила је фирма Интегра инжењеринг д.о.о, која носи репутацију највеће и најуспјешније грађевинске компаније у региону. Овим се додаје додатна потврда квалитета и пажње која је уложена при изградњи овог изванредног објекта. При изградњи Интегра хотела и ресторана, задржана је сва искористива структура објекта у коме се раније налазио Радио Републике Српске, чиме је сачуван дио духа и шарма пријашњег објекта.

Хотел располаже са 67 луксузно опремљених соба, приватним подземним паркингом, рестораном традиционалне кухиње и ресторан баром, у којем ће се поред разноврсне понуде најквалитетније хране и пића, служити и оригиналне италијанске пице које настају у рукама италијанских мајстора. У понуди хотела су ноћења са доручком, а сви гости такође имају и могућност да са собом у хотел поведу своје кућне љубимце, јер хотел нуди "Pet friendly" смјештај. За све госте хотела је обезбијеђен бесплатан паркинг у посједу хотела.

Посјед око Интегра хотела и ресторана носи посебну чар, јер га између осталог красе и бисте великих књижевника Иве Андрића, Скендера Куленовића, Десанке Максимовић, Бранка Ћопића и Петера Хандкеа. Двориште хотела такође красе и двије величанствене фонтане, од којих једна представља клесану депикцију Бање Луке и на којој је истакнута реплика старе градске фонтане из парка "Петар Кочић", па ће љубитељи овог некадашњег бањалучког обиљежја моћи да се подсјете на његове љепоте уз угодну кафу и савршена јела.

"Веома смо почаствовани што је отварању присуствовао овако велики број званица, а њихове првобитне реакције нам додатно улијевају енергију и поуздање да смо заиста створили једно посебно мјесто које ће служити развоју градског, али и државног туризма, те које ће значајно унаприједити туристичку понуду града на Врбасу. Са великом жељом очекујемо прве госте који нам стижу већ првог дана отварања хотела за јавност. Наши први гости стижу из свих крајева државе, као и из цијеле Европе, а ми жељно ишчекујемо прилику да им представимо све љепоте нашег града и да им боравак у Бањој Луци учинимо савршено пријатним", истакла је Тамара Регодић Станковић, власница хотела, преносе Независне.

Интегра хотел и ресторан за јавност је отворен од 06. децембра 2021. године, када се очекује велики број пристиглих гостију, за које смо сигурни да ће током свог боравка уживати у свим љепотама Бање Луке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана