Наташа што прије треба помоћ добрих људи

Г.С.
Наташа што прије треба помоћ добрих људи

БАЊАЛУКА - Наташи Ћејић са само 26 година одстрањена је жучна кеса, али борба за здравље и даље траје.

Наташа је незапослена медицинска сестра из Бање Луке у чијој породици нико не ради и након ове операције потребна јој је помоћ добрих људи због даљих контрола и посебног режима исхране након операције.

– Добри људи су ми помогли и оперативни захват је завршен, одстрањена је жучна кеса. Извађени су конци. Али сада је исхрана ригорознија због одстрањивања жучне кесе. У породици и даље нико није у радном односу, а органска исхрана много кошта. Око једне ране кренуо је гранулом, боли ме. Не знам шта ће бити касније, искомпликовало се због споредних дијагноза – прича млада дјевојка за Српскаинфо.

Проблем је и што за сљедеће контроле, ако дође до било какве компликације, нема новац. Новац је потребан и за даље консултације и контроле хирурга по потреби, али и за то нема.

Једноставно без људи добре воље ја не могу наставити с лијечењем до краја, нити с посебном исхраном – каже Наташа и додаје да је бескрајно захвална свима који су јој помогли до сада у њеној борби за здравље.

Како смо већ писали, живот младе дјевојке у једном моменту кренуо је тотално низбрдо. Без посла је остала у марту прошле године, а у породици нико није запослен.

Отац је РВИ, борац прве категорије, а мајка не ради. Мјесец дана након прекида радног односа почиње да добија на тежини, не знајући разлог. Обавља ендокринолошки преглед, дијагностикована јој је хиперинзулинемија, синдром PCOS.

Након тога дијагнозе се само нижу.

Лијечила се од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлица материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме.

Сви који су у могућности, новац могу да уплате у АТОСБАНК на име Наташа Ћејић, Помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана