Најлуђа ноћ уз Александру, Тијану, Лукијана и Душана

Весна Поповић
Најлуђа ноћ уз Александру, Тијану, Лукијана и Душана

Бањалука - Познате музичке звијезде Тијана Дапчевић, Александра Радовић, Лукијан Ивановић и Душан Свилар забављаће све оне који буду дочекали нову 2017. годину на Тргу Крајине.

Утврђено је то јуче на сједници Организационог одбора у Градској управи.

Тијана Дапчевић је у телефонском разговору за "Глас Српске" обећала добру забаву.

- Веома ми је драго што ћу наступити на Тргу Крајине јер  Бањалуку и њену публику изузетно волим. Већ 15 година наступам на трговима за Нову годину и без обзира на временске услове, са снијегом или без њега, загријаћемо се уз добре ноте - рекла је Дапчевићева.

Лукијана Ивановић је казао да је велика част што ће пјевати раме уз раме са Тијаном Дапчевић, Александром Радовић и Душаном Свиларом.

- Бањалука је мој град и драго ми је што ћу ове године Нову годину дочекати код куће. Протеклих година сам у ово доба путовао по Македонији и Хрватској - казао је Ивановић.

За сада не открива какав је репертоар припремио, али и он наглашава да ће на Тргу Крајина бити добра журка, уз дружење и зезање.

- Прве двије или три пјесме биће баладе, али остале, пошто славимо Нову годину, биће брзе мелодије - казао је Ивановић.

Наступ популарних музичара потврдио је градоначелник Игор Радојичић.

- Овогодишњи празници у Бањалуци биће разноврснији и богатији, и по обиму и по садржају. Одавно нисмо имали серију овако познатих извођача који ће обогатити садржај и омогућити да се у нову 2017. годину уђе на весео и квалитетан начин - истакао је Радојичић.

Казао је да је новина што ће се бина за прославу Нове године налазити на централној градској улици Краља Петра Првог Карађорђевића, између парка "Петар Кочић" и хотела "Палас".

- Саобраћај у тој улици ће бити затворен од 30. децембра од 12 часова па до уклањања бине 1. јануара. У та два дана, то ће бити пјешачка зона посвећена обиљежавању и прослави Нове године - казао је градоначелник Радојичић.

Истакао је да је и за најмлађе припремљено два сата интересантног програма, који почиње 31. децембра у 11 часова на Тргу Крајине у друштву Дједа Мраза, те наступе Дјечијег хора "Врапчићи", вокалних солиста "Звјездице" и плесне групе.

Ревизори

Рад служби интерне ревизије и главне службе за ревизију, функционисање финансија у граду, РС, Бечу и Аустрији биле теме су разговора градоначелника Игора Радојичић са делегацијом Рачунског суда града-покрајине Беч, коју је предводио главни градски ревизор Петер Полак, и главним ревизором РС Душком Шњеготом.

Разговарано је о процедурама, квалификованости кадрова,  јавним набавкама и вођењу земљишно-књижне евиденције.

Програм

Од 20 часова Лукијан Ивановић

Од  21 час Душан Свилар

Од 22 часа Александра Радовић

Од 23.30 часова Тијана Дапчевић

Од 23.58 часова обраћање градоначелника  

У 00.00  ватромет

До 1.00 наступ Тијане Дапчевић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана