На хуманитарном турниру прикупљено 1.200 КМ за рад јавне кухиње

Ј. П.
На хуманитарном турниру прикупљено 1.200 КМ за рад јавне кухиње

Бањалука - На хуманитарном турниру "Фудбалом до хљеба", одржаном у Спортској дворани "Борик", прикупљено је 1.200 КМ за рад јавне кухиње "Оброк љубави".

- Имали смо успјешну хуманитарну акцију. Спорт је увијек продуховљавао људе, а на овом турниру су спортисти показали како имају велико срце. Успјели смо да од прикупљених средстава купимо животне намирнице које смо у 30 пакета подијелили социјално угроженим суграђанима - рекли су у Удружењу грађана "Мозаик пријатељства" у оквиру којег дјелује јавна кухиња "Оброк љубави".

Директор Спортске дворане "Борик", која је суорганизатор турнира, Манојла Зрнић је рекао да је у првом плану био хуманитарни карактер ове смотре.

- Најважније је што су успјели да помогну најугроженијим грађанима којима су подијељени пакети помоћи - казао је Зрнић.

Треба рећи да је прво мјесто у малом фудбалу освојила екипа Спортско друштво Клиничког болничког центра. Друго мјесто на турниру освојила је екипа Дворана "Борик" и пријатељи, а треће мјесто припало је екипи Галактикос. За најбољег фудбалера турнира проглашен је Петар Зец, најбољи стријелац био је Немања Јалић, а титула најбољег  голмана припала је Николи Црнчевићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана