МК Стршљен објавио мјесто и вријеме одржавања новог Мото Феста

ГС
Foto: Pixabay

Седми по реду Мото Фест, Бањалука 2024, под слоганом „Live, Ride & Respect!“ биће одржан од 30. маја до 1. јуна на бањалучкој тврђави Кастел.

Живот и вожња по својим правилима, Old School вриједности и неписани бајкерски код. На првом мјесту за све истинске љубитеље двоточкаша је увијек поштовање и част! Зато ове године, Мото Фест поносно вози под паролом: Live, Ride & Respect!

Тродневна мото авантура и ове године окупиће љубитеље двоточкаша из земље, регије и свијета, који ће током три дана бити у прилици да уживају у богатом и разноврсном програму овог догађаја.

Највећи мото сајам у регији, наступи 16 ватрених бендова који ће „запалити“ атмосферу на главној бини, хуманитарна томбола, дјечији Мото Фест, stunt show програм, мото дефиле бањалучким улицама, промоције и едукације о безбједности мотоциклиста у саобраћају, само су дио богатог програма који нас у наредној години, крајем маја очекује на Мото Фесту, Бањалука.

Организатор овог догађаја Мото клуб Стршљен из Бањалуке, програм реализује са циљем промоције мото спорта и мото туризма у Бањалуци, као и унапређења садржаја и понуде за бајкере који сваке године у све већем броју посјећују овај догађај. У годинама које су иза нас, Бањалука је захваљујући Мото Фесту постала препозната као дестинација привлачна за бајкере, који су осим за вријеме трајања догађаја све чешћи посјетиоци нашег града и околине. У намјери и жељи да Бањалука буде уцртана као обавезна дестинација на мото рутама бајкера широм свијета, МК Стршљен наставља са својим програмским и промотивним активностима кроз „Мото Фест, Бањалука“.

Ускоро ће бити познати сви детаљи програма за наредну годину. Све новости и информације биће доступне на заничној страници догађаја www.motofestbl.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана