Мјештани Чесме добијају мост

Срна
Foto: срна

БАЊАЛУКА- Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић разговарао је данас са руководством предузећа "Путеви Републике Српске" о реализацији више заједничких пројеката на подручју овог града, те најавио да би наредне године могла почети изградња моста у насељу Чесма након седам година чекања.

 Станивуковић је рекао да ће до краја године бити завршене све процедуре за покретање јавне набавке за изградњу моста у овом насељу, саопштено је из Градске управе.

Он је најавио да ће до краја године бити потписан и меморандум о сарадњи између предузећа "Путеви Републике Српске" и града Бањалука, како би већ наредне године почела изградња моста након седам година чекања.

"Разговарали смо и о другим важним инфраструктурним пројектима попут изградње канализације у Карађорђевој улици, гдје ћемо од предузећа Путеви Републике Српске добити све потребне сагласности, те о изградњи тротоара на магистралним путевима широм града, како би се повећала безбједност наших суграђана", поручио је градоначелник Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана