Мајка Бојана Ливопољца у хуманитарној акцији: Продајом приглавака прикупља новац сину за протезу

Н. Р.
Мајка Бојана Ливопољца у хуманитарној акцији: Продајом приглавака прикупља новац сину за протезу

БАЊАЛУКА - Здравка Ливопољац, мајка младића Бојана који је због посљедица тешке саобраћајне несреће у инвалидским колицима, придружила се хуманитарној акцији прикупљања новца за протезу помоћу које ће њен син након дуго година поново ходати.

Њене спретне руке плету приглавке живописних боја који коштају по 10 КМ, а новац од продаје биће прослијеђен фонду да би Бојан што прије био оперисан. Упркос свим проблемима овај младић не губи наду, а вјеру у боље сутра и осмијех на лице вратио му је и Бањалучанин Милан Савановић, који је на друштвеној мрежи “Фејсбук” покренуо акцију с циљем да сакупи новац за куповину протезе Бојану.

- Његова жеља је скромна, минијатурна и несебична. Он жели само да хода, жели да стане усправно и себи и болесној мајци олакша свакодневицу. До реализације његове жеље дијели га само 7.000 марака. За све нас који радимо и примамо плату није то много - рекао је Савановић.

Сви који желе да дају свој допринос овој хуманитарној акцији могу уплатити новац на рачун у НЛБ Развојној банци број 562-010-80899036-98 на име Бојан Ливопољац.

Ливопољац је у саобраћајној несрећи 2009. године изгубио обје ноге до поткољенице и након 37 операција и разних компликација коначно су стечени услови за протезе. Једина препрека је недостатак новца, али уз подршку добрих људи и њу би овај храбри младић ускоро могао да савлада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана