Ковачевић: Станивуковића занима само политичка манипулација

Срна
Ковачевић: Станивуковића занима само политичка манипулација

БАЊАЛУКА - СНСД наставља да на озбиљан начин води бригу о свим грађанима Бањалуке и Републике Српске за разлику од бањалучког градоначелника Драшка Станивуковића кога само занима јефтино прикупљање политичких поена и политичка манипулација, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

"То је нешто у чему нас сигурно неће зауставити некултурни људи који не знају ни за закон ни за правила ни за норме лијепог понашања", рекао је Ковачевић новинарима испред сједишта Главног одбора СНСД-а у Бањалуци поводом конференције за новинаре Станивуковћа на овој локацији.

Ковачевић је навео да је СНСД лијепо дочекао градоначелника и делегацију града на приватној имовини СНСД-а и фино и културно ће их испратити, па нека, како је додао, они одговарају за своје понашање и поступке.

Када је ријеч о докуметима које помиње Станивуковић, Ковачевић је рекао да Скупштина града увијек може да донесе одлуке какве је предлагао СНСД и у овом сазиву да град из својих средстава субвенционише тако да грађани не морају да плаћају.

Он је додао да Станивуковића то не занима већ само како ће да убире јефтине политичке поене и политичком манипулацијом етикетира људе без икаквих доказа и аргумената.

"Срам да вас буде што сте обећали бесплатан превоз који је бесплатан једино за вас и када вам се "ћефне" да се возите градским превозом, а возите се само онда када не рјешавате проблеме Бањалучана него се бавите својом јефтином политичком манипулацијом и долазите овдје у бијелом одијелу да причате о проблемима грађана. Срам да вас буде што сте некултурни, што кршите закон", поручио је Ковачевић Станивуковић и делегацији града.

Он је нагласио да треба да их буде срамота што су дошли пред зграду која је сједиште организације која има више од 200.000 чланова, поштених грађана Српске.

"Помињете неку крађу. Срам да вас буде што сте дошли једним таквим аутобусом на којем пише "Ко то тамо краде" и блокирали, како сте рекли, небитну улицу. За нас у Бањалуци и Српској не постоје ни споредне ни небитне улице, већ су све важне, али и сви људи", рекао је Ковачевић.

Према његовим ријечима, "Ко то тамо краде" је алузија на филм "Ко то тамо пева" Слободана Шијана, али у том аутобусу су људи пјевали, док се у овом возе они који краду, који су Бањалучанина нешто обећали, а ништа нису испунили.

"Тако данас овдје долазе са различитим причама па су и тужиоци и свједоци и судије и кадије и све што им падне на памет", навео је Ковачевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана