Измијењене линије кретања аутобуса: Обиљежавања сигнализације успорава саобраћај

Srpska Info
Foto: Instagram

Због обиљежавања хоризонталне саобраћајне сигнализације, данас ће у периоду од 17 часова до шест часова ујутру наредног дана, бити обустављен саобраћај за сва возила у центру града.

Саобраћај ће бити обустављен у Улици Патра на дијелу од кружног тока до Улице краља Петра И Карађорђевића и у Улици краља Петра И Карађорђевића на дијелу од раскрснице са Булеваром цара Душана до раскрснице са Солунском улицом.

Потврдили су ово из Градске управе и додали да ће се за вријеме обуставе саобраћаја, преусмјеравати аутобуси на линијама јавног градског и приградског превоза путника.

Поручили се да ће се линије 9, 10, 13, 13п и 17  преусмјерити Булеваром цара Душана, Улицом Теодора Колокотрониса кружни ток код моста Патре и даље постојећом трасом у повратку истим улицама обрнутим редослиједом.

– Линије 3 и 3б се са моста патре преусмјеравају Улицом Исаије Митровића до кружног тока и назад. Потом, линије 8 и 13 б се преусмјеравају из Булеваром цара Душана, Улицом Теодора Колокотрониса, Исаије Митровића, Улицом Краља Петра И Карађорђевића према југу и даље постојећом трасом, у повратку истим улицама обрнутим редослиједом – казали су из Градске управе.

Додају да ће за вријеме извођења радова бити омогућен пјешачки саобраћај.

– За вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин постављањем привремене саобраћајне сигнализације – истичу они.

Моле све учеснике у саобраћају за опрез и разумјевање, због отежаног одвијања саобраћаја за вријеме извођења радова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана