Илић личном донацијом помаже изградњу темеља куће за Тубоњиће

Срна
Илић личном донацијом помаже изградњу темеља куће за Тубоњиће

БАЊАЛУКА- Предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић, који је данас посјетио породицу Тубоњић из насеља Кола, рекао је да ће личном донацијом помоћи изградњу темеља њихове нове куће, како би мала Милица, која пати од церебралне парализе, могла да добије своју собу.

"На иницијативу, да будем потпуно отворен и медијских радника, који су се посветили овом проблему, посјетио сам данас ову породицу", рекао је Илић Срни.

Он је истакао да је подржао удружење "Мозаик пријатељства" које је дало велики допринос и помоћ породици Тубоњић и покренуло хуманитарни број 1434 за прикупљање новца за изградњу новог дома за ову породицу, која живи у тешким условима.

"Увјерио сам се о каквој се ситуацији ради, односно у каквим условима и Милица и њени родитељи живе и обећао ову врсту помоћи. Сигурно смо тај тест хуманости доста пута положили и вјерујем да ћемо и овај пут", рекао је Илић.

Он је подсјетио да је до краја јануара активан хуманитарни број 1434 на који грађани могу позвати, али и нагласио да и пословни, приватни и сви остали субјекти имају могућност да уплате средства преко жиро рачуна и помогну изградњу новог дома за породицу Тубоњић.

Илић је рекао да породица Тубоињић живи у тешким условима и да је њихова борба нешто што сви требају да подрже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана