Хуманитарни турнир: Велики фудбалски асови долазе у Бањалуку, приход иде Дому "Рада Врањешевић"

ГС
Хуманитарни турнир: Велики фудбалски асови долазе у Бањалуку, приход иде Дому "Рада Врањешевић"

Позната фудбалска имена играће хуманитарни турнир под називом "Осмијех за свако дијете" у дворани бањалучког Кампуса у суботу и недјељу.

Ветеранске екипе бањалучког Борца, београдског Партизана, Сарајева, Словеније и Звијезде Балкана представиће се публици у граду на Врбасу, цијена улазнице је пет конвертибилних марака, а сав приход иде Дому за незбринуту дјецу “Рада Врањешевић”.

Организатори су Боро Вујић, Саша Кајкут, Бојан Пузигаћа, Владан Грујић и Дарко Малетић, поред којих ће за црвено-плаве да наступе бивши капитени Борца Дамир Шпица, Оливер Јандрић, Вуле Тривуновић и многи други.

Покретачи акције су још министар у Влади РС Ален Шеранић, познати физиотерапеут Борис Врховац и некадашњи репрезентативац БиХ, Бањалучанин Златан Муслимовић.

Он је недавно боравио у Либији као амбасадор УНИЦЕФ, а предводиће тим Звијезда у ком ће се наћи Хрвоје Милић, Бошко Балабан, рукометаши Младен Бојиновић и Горан Малић, кошаркаш Марко Шћекић…

За Партизан ће да играју Горан Тробок, Дамир Чакар, Небојша Вучићевић…, из Сарајева долазе Мирза Варешановић, Џемо Берберовић, Емир Обућа…, а Словенију ће да представљају Миливоје Новаковић, Мишо Бречко, Бранко Илић…

Бањалучани и сви они који за викенд буду у највећем граду Српске сигурно ће моћи да уживају у мајсторијама поменутих асова, а важније од тога и резултата утакмица јесте помоћ дјеци која су лишена родитељског старања.

Први меч у суботу почиње у 16 часова, а у недјељу ће се играти од 11 сати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана