Градски одбор СП Бањалука: Апел возачима да мисле на ученике

Агенције
Градски одбор СП Бањалука: Апел возачима да мисле на ученике

Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука упутио је честитке свим ученицима, наставницима И родитељима поводом почетка нове школске године, а посебан апел упућен је возачима да поведу рачуна о најмладјим учесницима у саобраћају. Бањалучки Социјалисти тако су се придружили локалним И републичким акцијама које за циљ имају упозорење возачима да возе опрезније, поготово у насељеним мјестима И у близни школа.

-       Од почетка школске године у саобраћају учествују и најмлађи, тако да је од изузетне важности да сви возачи посебно обрате пажњу на ђаке, да возе спорије и опрезније. Повећано присуство дјеце у саобраћају од почетка школске године захтијева адекватне реакције надлежних органа, које су видљиве кроз бројне акције, али и сваки грађанин и сваки возач треба да се укључи и да својим поступцима, поштовањем саобраћајних прописа и додатним опрезом допринесе безбједности најмлађих – наводи се у саопштењу бањалучких Социјалиста.

Већ је у току републичка акција „Заштитимо дјецу у саобраћају”, а Град Бањалука и МУП РС су обнављањем сигнализације, уличним транспарентима и појачаним контролама учесника у саобраћају увелико започели припреме за почетак нове школске године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана