Градски одбор СНСД-а Бањалука: Станивуковићев интерес за "Аквану" - лични

СРНА
Градски одбор СНСД-а Бањалука: Станивуковићев интерес за "Аквану" - лични

БАЊАЛУКА- Градски одбор СНСД-а Бањалука саопштио је да је једини интерес за који се градоначелник Драшко Станивуковић грчевито бори у случају јавног предузећа "Аквана" лични, те да је доказао да му радници никада нису били приоритет јер је имао прилику да неисплаћене обавезе измири из раније одобреног кредита.

Из ове странке истичу да Станивуковић сада упорно, под изговором да је то суд наредио, предлаже Скупштини града да се цјелокупно земљиште "Акване" стави под хипотеку у Пореској управи, као гаранција репрограма за неисплаћене обавезе.

"Свјесни циља Станивуковића, сигурни смо да би земљиште `Акване` завршило на добошу, а радници без посла јер би тада његов инвеститор купио то земљиште и наставио изградњу зграда које је градоначелник на почетку свог мандата представио као пројекат `Футур 2`", наводи се у саопштењу бањалучког СНСД-а.

Из ове странке предлажу да Скупштина града донесе одлуку о зајму према "Аквани" или да град Бањалука подигне кредит и на тај начин исплати обавезе према Пореској управи.

"Нећемо дозволити да имовина града постане приватна својина Станивуковића и његових инвеститора па да они њоме управљају како желе", поручили су из СНСД-а Бањалука. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана