Електрокрајина: Купци сами да очитају потрошњу струје

Срна
Електрокрајина: Купци сами да очитају потрошњу струје

БАЊАЛУКА - "Електрокрајина" је позвала купце електричне енергије да на крају овог мјесеца сами очитају потрошњу и доставе им податке путем бесплатне инфо-линије на број 0800 50 116 или електронском поштом на адресу [email protected].

"За мјерна мјеста за која купци не доставе податке биће примјењиван механизам израчунавања потрошње на основу утрошене електричне енергије из одговарајућег периода у претходној години", рекао је Срни портпарол "Електрокрајине" Предраг Клинцов.

Према његовим ријечима, коначна количина испоручене електричне енергије биће утврђена након стицања услова за приступ мјерном мјесту.

"На тај начин ће сва неслагања бити коригована у наредном периоду како купци не би били оштећени", појаснио је Клинцов. Он је додао да је "Електрокрајина", поштујући одлуке и препоруке Владе Републике Српске и управе "Електропривреде" у борби против ширења вируса корона, усвојила мјере ради смањења непосредних контаката са купцима електричне енергије.

"У складу с тим, послови у вези са потрошњом електричне енергије за март биће извршени у редовном периоду од 29. марта до 3. априла", рекао је Клинцов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана