Дринић: Република Српска је за Ђајића крава музара

Г.С.
Дринић: Република Српска је за Ђајића крава музара

БАЊАЛУКА - Рад рађа идеје, нерад лудости. Како другачије него лудошћу дефинисати изјаву Владе Ђајића, директора Клиничког центра који не рјешава проблеме болесних људи, него се по цијели дан бави градом Бањалуком , каже посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Небојша Дринић.

Он сматра бесмисленим Ђајићев приједлог да Град пензионерима умјесто картица за бесплатан превоз уплати по 30 КМ.

- Народски речено с које крушке је Ђајић пао кад предлаже да пензионери одлуче хоће ли се возити таксијем или властитим аутомобилом? Зна ли он да 90 одсто пензионера једва саставља крај с крајем, а камоли да има ауто, истиче Дринић.

Подсјећа да је политика Ђајићевих страначких колега довела пензионере до просјачког штапа.

- За Ђајића и поједине припаднике СНСД-а Република Српска је крава музара. Више од 20 година богатили су се преко леђа народа. Зато се многи пензионери хране по јавим кухињама, тврди Дринић.

Додаје да је Бањалука једина локална самоуправа која одговорно и системски рјешава проблеме свих категорија.

- Подијелили смо картице за бесплатан превоз пензионерима. Обезбиједићемо картице пријатељства на основу којих ће наши најстарији суграђани куповати храну, лијекове и средства за хигијену по нижим цијенама. Док Ђајић смишља ситне пакости и снима филмове у глави о пензионерима у таксију, ми рјешавамо животне проблеме, закључио је Дринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана