Дом здравља: Отворена још једна линија за психолошко савјетовање

Срна
Дом здравља: Отворена још једна линија за психолошко савјетовање

БАЊАЛУКА - Канцеларија Уницефа у БиХ донирала је Центру за заштиту менталног здравља Дома здравља Бањалука мобилни телефон и таблет уређај како би били приступачнији корисницима.

Корисници услуга Центра психолошко савјетовање и подршку, осим на број 051/230-250, сада могу добити и путем телефона 065/560-759.

„За бољу комуникацију са корисницима наших услуга, пацијентима Центра за заштиту менталног здравља и свим становницима Бањалуке који требају нашу услугу отворили смо и налог путем Скајпа, на који нам се могу јавити на адреси ЦЗМЗ ПСИХОЛОСКА ПОДРСКА“, поручили су из Центра за заштиту менталног здравља Дома здравља Бањалука.

Из Центра напомињу да тренутна епидемиолошка ситуација може бити стресна за људе, те да страх и анксиозност могу бити први знакови стреса.

„Међу људима који могу снажније реаговати на стрес су старији и особе са хроничним обољењима који су у већем ризику од вируса корона, дјеца и тинејџери, здравствени радници, те особе у самоизолацији, изолацији и карантину“, наводе из Центра.

Центар за ментално здравље Дома здравља у Бањалуци пружа психолошку подршку свим овим категоријама сваки дан од 7.00 до 20.00 часова.

„Свакодневно можете, ако сте у емоционалној потреби, разговарати и добити савјете стручњака“, поручују из Центра за ментално здравље бањалучког Дома здравља.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана