Ђокић: Максималан допринос Социјалистичке партије остваривању градских развојних планова

Срна
Ђокић: Максималан допринос Социјалистичке партије остваривању градских развојних планова

БАЊАЛУКА - Предсједник СП-а Петар Ђокић изјавио је вечерас у Бањалуци да је ова партија важан сегмент локалне власти у овом граду, те да у оквиру својих задужења максимално доприноси остваривању градских развојних планова.

Ђокић је прије почетка проширене сједнице Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука рекао да ће на сједници бити ријечи о начинима да се у овом граду уради видљив напредак, истичући да је задовољан резултатима које је ова странка као дио власти у Бањалуци постигла претходних година.

"Поносан сам и на чињеницу да смо, подржавајући Игора Радојичића за градоначелника начинили прави избор и да можемо констатовати да смо сви заједно направили сјајне резултате", рекао је Ђокић новинарима.

Он је истакао да је СП опредијељена за развој свих механизама подршке грађанима и развој друштва социјалне правде, те економски напредак, како за Бањалуку, тако и за цијелу Републику Српску.

Предсједник Градског одбора СП-а Бањалука Горан Селак рекао је да је циљ сједнице да се размотре начини за унапређење живота становника, како у градским, тако и у сеоским подручјима.

Он је навео да сједници присуствују и представници СПС из Београда са којима ће размијенити искуства и направити план предизборног дјеловања за наредну годину.

Представник београдског одбора СПС-а Никола Никодијевић изразио је задовољство што ће имати прилику да са социјалистима из Бањалуке разговара о подршци и модалитетима сарадње, како би обје странке оствариле што бољи резултат на изборима који се сљедеће године одржавају и у Српској и у Србији.

"Желимо једни другима сљедеће године да будемо испомоћ када дођу избори, те да имамо исту предизборну платформу коју ћемо понудити, како грађанима Бањалуке, тако и грађанима Београда", рекао је Никодијевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана