Ђокић честитао Дан града Бањалучанима: Имате на шта бити поносни

Г.С.
Ђокић честитао Дан града Бањалучанима: Имате на шта бити поносни

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић,честитао је Бањалучанима Дан града и ослобођења у Другом свјетском рату и пожелио свим грађанима да буду дио развоја и просперитета, како би Бањалука наставила да расте и блиста.

Лидер социјалиста је поручио Бањалучанима да се данас присјете свега онога лијепог што их везује за највећи град Српске, а гостима који са нама данас славе, да се сјећају лијепих тренутака и да нам дођу опет.

– Бањалучани имају на шта бити поносни, имају разлога да славе. Живимо у модерном европском граду, културном центру Републике Српске, пред којим је свијетла будућност и безброј могућности. Када се осврнемо иза себе, оно што је остварено даје нам подстицај да вриједно радимо за наш заједнички напредак. Зато овај дан прославимо поносни на њен несаломиви дух, срећни што имамо и снаге и мудрости да храбро крочимо у будућност – поручио је Ђокић.

Предсједник социјалиста се са посебним пијететом сјетио бањалучких палих бораца и жртава у Другом свјетском рату. Иако је од тада прошло готово осам деценија, рекао је он, дух и храброст нашег народа никада не губе сјај.

– Наших палих бораца се увијек сјећамо, њихове херојске борбе за одбрану од окупатора захваљујући којој данас уживамо у миру и слободи. Они су наш узор и водиља да се никада не смијемо одрећи нашег идентитета и права на слободу – рекао је Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана