Ђајић: Задовољство нам је што Вучић долази да прими признање

Г.С.
Ђајић: Задовољство нам је што Вучић долази да прими признање

БАЊАЛУКА - Градски одбор СНСД-а Бањалука, с предсједником Владом Ђајићем на челу, изразио је задовољство због доласка предсједника Србије Александра Вучића и делегације Владе Србије у Бањалуку поводом Дана града, саопштено је из овог одбора.

“С обзиром на то да је на приједлог ГО СНСД-а Бањалука и предсједника Владе Ђајића скупштина града Бањалука донијела одлуку да највеће градско признање додијели предсједнику Србије, господину Александру  Вучићу, част нам је, а вјерујемо и свим Бањалучанима, што ће нам својим доласком указати повјерење и захвалност. Бањалука, цијела Република Српска гледају у Србију као искреног пријатеља који је увијек спреман дати подршку па и у овим тешким временима за цијели свијет. Ми смо један народ који Дрина не раздваја већ спаја и вјерујемо да ћемо наставити заједно градити мостове који ће нас само још чвршће повезивати”, навели су из бањалучког одбора СНСД-а.

Поводом Дана града, 22. априла, Кључ града предсједнику Србије Александру Вучићу уручиће предсједник СО Бањалука Младен Илић. Церемонији ће присуствовати предсједник Градског одбора СНСД Владо Ђајић, одборници и други чланови овог одбора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана