Ђајић: Свим пензионерима уплатити по 30 КМ за превоз

Срна
Ђајић: Свим пензионерима уплатити по 30 КМ за превоз

БАЊАЛУКА - Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је данас да ова странка предлаже да Градска управа сваком пензионеру уплати по 30 КМ за превоз, а да они одлуче да ли ће тим новцем купити мјесечну карту, возити се аутобусом неколико пута, купити гориво или платити понеку вожњу таксијем.

"Подржавамо одлуку да се пензионерима града плати градски превоз, али их не треба дијелити и према њима вршити дискриминацију. Шта су криви пензионери који не користе градски превоз", рекао је Ђајић новинарима испред Градске управе Бањалука.

Пензионер из Бањалуке Младен Маринковић нагласио је да се предсједник Градског одбора Удружења пензионера отворено ставио у службу предсједника Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшка Станивуковића, који га позива на окупљања на којима се "пензионерима обећава све и свашта".

"И ова одлука о бесплатном превозу је обмана. На подручју града има 42.000 пензионера и питамо се да ли је новац за те намјене планиран у буџету", упитао је Маринковић.

Он је истакао да су пензионери за то да се законски троше средства, па и она која се убиру на име чланарине, додајући да предсједник градског Удружења пензионера треба да замрзне страначку активност и да ради за добробит свих пензионера града Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана