Ђајић: Станивуковић потпуно изгубио компас

Срна
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - Директор Универзитетско-клиничког центра (УКЦ) Републике Српске Владо Ђајић рекао је Срни да је увјерен да ће у наредних неколико мјесеци Бањалука добити право руководство, озбиљне и школоване људе који ће на прави начин водити град, а не као градоначелник Драшко Станивуковић, за којег је оцијенио да је „потпуно изгубио компас“.

Говорећи о конференцији за новинаре коју је градоначелник Бањалуке и предсједник Градског одбора ПДП-а Драшко Станивуковић одржао код УКЦ-а и изнио низ оптужби на његов рачун, Ђајић је навео да је „јадно и ненормално да једна група људи која ништа није у животу урадила, безвезњаковићи дођу пред УКЦ, озбиљну установу свјетског калибра, гдје се здравствени радници боре за животе људи“.

-Овдје су смјештени нечији очеви, мајке, дјеца и онда дођу неки који причају глупости и ремете рад медицинског особља и мир пацијената - нагласио је Ђајић.

Према његовим ријечима, није забиљежено у свијету да то ради неко ко би требало да буде градоначелник.

-Пацијенти, њихова родбина и здравствени радници огорчени су и ово данас је доказ да су Станивуковић и „шака јада“ око њега изгубили компас, не знају шта раде и видјели су да их народ више не подржава. То је исто као кад бисмо ми отишли пред Градску управу и питали колико је новца Станивуковић узео од тајкуна - рекао је Ђајић.

Ђајић је додао да је Станивуковић без конкурса запослио 150 до 200 послушних људи у Градској управи који, како је рекао, не знају ништа да раде као ни он.

-Једино је добро што ово неће трајати још дуго и у наредних неколико мјесеци грађани ће изабрати право руководство у граду Бањалуци, озбиљне и образоване људе који знају свој посао - рекао је Ђајић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана