Данас вакцинација првом и бустер дозом „Спутњика Ве“

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- На пункту за вакцинацију у објекту мјесне заједнице у бањалучком насељу Петрићевац данас ће бити организована "отворна врата" за вакцинацију првом и бустер дозом "спутњика ве", речено је Срни у Дому здравља Бањалука.

Из ове здравствене установе истакли су да се грађани могу вакцинисати у времену од 12.00 до 19.00 часова.

Из Дома здравља су додали да ће на вакциналном пункту "Петрићевац" сутра бити организована "отворена врата" за прву и бустер дозу "синофарм" вакцине од 12.00 до 19.00 часова, док ће у сриједу, 26. јануара, у истом периоду бити организована вакцинација првом и бустер дозом "фајзер" вакцине.

У четвртак, петак и суботу, 27, 28. и 29. јануара планирана је ревакцинација /вакцинација другом дозом/ грађана на пункту за вакцинацију у насељу Петрићевац, а грађани ће, како наводе из Дома здравља, телефонским путем бити обавијештени о термину ревакцинације.

Вакцинација ће данас бити организована и у амбулантама породичне медицине Шарговац, Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај и Лауш, а сутра у амбулантама породичне медицине Врбања, Залужани, Мишин Хан и Лазарево.

У сриједу, 26. јануара, вакцинација ће бити организована у амбулантама породичне медицине Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац и Обилићево, а у четвртак у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника.

У петак вакцинација ће бити организована и у амбулантама породичне медицине Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и у Борику.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана